Egyedi konyhabútor készítés - Beltéri ajtó gyártás
Győr - Mosonmagyaróvár - Sopron - Budapest - Szombathely - Veszprém

Egyedi beltéri ajtó gyártás

Az általunk gyártott ajtók fafurnérozott beltéri ajtók. A furnérozott ajtóknak csak a felülete természetes faanyag vékony rétegben, illetve az élek és beszögező lécek készülnek vastagabb falécből a különböző marások elhelyezése miatt. Ez mind az ajtólapokra mind a utólag szerelhető tokokra igaz. A fafurnért mindig valamilyen homogén szerkezetű anyagra ( faforgácslap, MDF illetve többrétegű maganyagok ) ragasztjuk fel.

Az így készített ajtók lehetnek sima telelapos szoba ajtók a fafurnér szálirányának tetszőleges variálásával valamint furnérberakásosak. A másik nagy csoport a klasszikus stílusú betétes ajtók, ahol a mart betétek illetve az ajtólap csapra -frízre összeforgatott furnérképe megkülönböztethetetlenné teszik a hagyományos tömörfa beltéri ajtóktól.

A furnérozott beltéri ajtók előállítása bonyolultabb, időigényesebb folyamat, mint a tömörfa ajtóké ezért drágábbak is. Előnyük viszont az tömörfa ajtókhoz képest, hogy a homogén maganyag miatt nem vetemednek, mozognak akkor sem amikor az ajtó két oldalán eltérő a levegő hőmérséklete és nedvességtartalma. ( pl. konyha, fürdőszoba, garázslejáró ) Ez egy beltéri ajtó esetében azért fontos, mert bármilyen kismértékű vetemedés azt eredményezi, hogy az ajtó nem, vagy csak nehezen csukódik ,illetve nem tölti be hang- és hőszigetelési funkcióját.

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím:9122 Felpéc, Táncsics Mihály utca
Telefon:+36-96-551-105
Fax:+36-96-551-106
Mobil:+36-30-222-6180
Email:bp@bognarbutor.hu

Konyhabútor készítés - Győr - Mosonmagyaróvár - Sopron - Bognár bútor 2010

Oldaltérkép | Partnerek | Küchenmöbel Wien


Új Magyarország Fejlesztési Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretén belül a minőség és a termelékenység növelése érdekében kontaktcsiszoló és elszívó berendezések beszerzése valósult meg. www.umvp.eu